Nokia Braille Reader

Nokia Braille Reader voor Symbian

Laat je telefoon je berichten voorlezen

Nokia Braille Reader is een gratis applicatie waarmee blinden en slechtzienden toch sms'jes lezen. Het toestel leest ze namelijk voor door trillingen. Deze komen overeen met het braille-alfabet.De app loopt standaard op de achtergrond. Krijg je... Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Werkt effectief
  • Duidelijke interface

TEGEN

  • Geen sms samenstellen
  • Geen spraak

Goed
7

Nokia Braille Reader is een gratis applicatie waarmee blinden en slechtzienden toch sms'jes lezen. Het toestel leest ze namelijk voor door trillingen. Deze komen overeen met het braille-alfabet.

De app loopt standaard op de achtergrond. Krijg je echter een sms binnen, dan kies je in de linkerbovenhoek van het scherm voor 'Read'. Door middel van trillingen leest Nokia Braille Reader nu letter voor letter het bericht voor. Het duurt niet lang eer je de slag te pakken hebt en je voortaan met veel gemak je berichten leest. De pictogrammen zijn overigens ook lekker groot.

Nokia Braille Reader laat je echter geen sms-jes samenstellen. Dit moet nog steeds op de oude (wellicht on-)vertrouwde manier.

Met behulp van trillingen leest Nokia Braille Reader voortaan al je berichten voor. Het werkt efficiënt, al vragen we ons hier af waarom ze niet ook een 'voorleesstem' bieden.

Meeste downloads Veiligheid & Privacy voor symbian

Nokia Braille Reader

Download

Nokia Braille Reader

Beoordelingen about Nokia Braille Reader

Promotie×